Actie Dent logo
Nieuws

Shofu ZR Lucent Supra

Nieuws

Het resultaat van werken met onze nieuwe producten

Nieuws

DISK ZR Lucent - Shofu

Nieuws

Shofu Vintage Art Universal

Nieuws

Wij zijn open!

Nieuws

Nieuwe ActieDent productfolder

Nieuws

Nieuwe producten in 2018

Nieuws

Nieuwe webshop online!

Nieuws

COMBI-TRAINING 'Good fit techniek & Ses Mesh Fiber prostheseversteviging

Wij zijn Actiedent!Angele

Beau

Birgit

Robin

Sacha

Over Actiedent

Bij Actiedent vindt u een ruim assortiment met een groot aantal leverbare merken tanden en kiezen onder één dak. Naast elementen van de bekende huislijnen Shofu, Wiedent en Ruthinium leveren wij sinds kort ook de DISK ZR Lucent & Vintage Art universal producten van Shofu. En we blijven continu uitbreiden! Check daarom regelmatig onze site om te zien wat we u als specialist kunnen bieden.

Wie zijn wij?

ActieDent bestaat ondertussen zo’n kleine 20 jaar en is een echt Brabants familiebedrijf waarin 3 generaties actief zijn.

Ed Witlox begon aan ActieDent, niet gehinderd door enige kennis van zaken maar met een kwaliteitsproduct van Wiedent voor een mooie prijs. Zijn positieve aard en hoge dosis enthousiasme doen bij hem altijd de rest van het werk. Daarom is Ed nog altijd actief op de baan en het contact met zijn klanten is voor hem een onmisbaar onderdeel van zijn functioneren. Angele (echtgenote) startte als manusje -van-alles; sparringpartner, kantoor-en magazijnmedewerker. Als financial operational manager is ze nog steeds centraal in ActieDent.
Beau is als tweede generatie alweer 12 jaartjes actief. Ze startte in het magazijn en is via de buitendienst nu office manager. Henk Witlox, de nestor van deze familie is ook nog nauw betrokken bij ActieDent. Toch zeker drie keer per week kan er gerekend worden op zijn hulp bij inpakwerkzaamheden en doet hij de voorraadcontrole van Ecosymproducten.

De nadruk ligt bij ActieDent op goede service en de `personal touch` en is een van de belangrijkste aspecten van “ons” bedrijf.

Naast de gewaardeerde medewerkers in het magazijn bestaat het team uit een fijne groep enthousiaste en betrokken collega’s waarmee het contact met alle relaties prettig verloopt. De binnendienst, aangevoerd door onze allrounder, Sacha Denissen, is beschikbaar voor telefonisch -en/of e-mail contact en staan klaar om alle vragen te beantwoorden en bestellingen te verwerken.

Sacha gaat binnenkort de buitendienst verkennen en komt wellicht persoonlijk kennis maken. De accountmanagers zijn het gezicht van ActieDent en continue onderweg voor regelmatig, persoonlijk bezoek aan de labo’s. Onze senior, Sandra de Gier is ondertussen al bijna 15 jaar een professioneel visitekaartje en ondertussen wel gewend aan al die Brabantse collega’s.