Het resultaat van werken met onze nieuwe producten

Dongens Tandtechnisch Laboratorium stuurde ons foto’s van werkstukken gemaakt door Frank Herfst, een prachtig staaltje vakwerk.

Het betreft hun eerste bevindingen met het nieuwe translucente SHOFU ZR lucent gelaagd zirconium in combinatie met de nieuwe SHOFU Vintage ART universal driedimensionale stains.

De nieuwe SHOFU ART stainset is universeel in gebruik en geschikt voor alle materialen; metaal-keramiek, aluminiumoxide, zirconium en Lithium-disilicaat.

Naast een traditionele niet fluorescente glazuurmassa is er speciaal voor het werken aan volledig zirconium restauraties een GP-F fluorescente glazuurmassa ontwikkeld.

De nieuwe True color Yamamoto mixing liquid maakt het mogelijk om de kleuren te zien, zoals deze ook na het bakproces zullen zijn.

De grote mate van flexibiliteit van het SHOfU Lucent zirconium in combinatie met de 3D ART stains tilt het werken in volledig zirconium naar een nieuw en zeer hoog niveau.

Tijdens het stainen van ZR Lucent restauraties met Art stain kan de chroma op vrij eenvoudige en aannemelijke manier worden gestuurd.

Het reproduceren van de kleuren A1 ,A2 en de niet ingekleurde 2.1 van de in basis eenkleurige (A2)zirconiumbrug zijn hier een goed voorbeeld van.

Ook is goed te zien hoe met stains realistische translucente diepte effecten met de kleuren BL, BL-G en orange, zijn te realiseren.

Deze stain is bij ActieDent te bestellen voor slechts €450,- excl btw. Deze uiterst scherp geprijsde Basic Color set bevat 16 poederkleuren, GP-F & Vintage Art Universal Liquid.

Heb je vragen, aarzel niet om contact met ons op te nemen, we zijn je graag van dienst!

Team Actie Dent Tel. +31(0)13 511 – 0033 E-mail. info@actiedent.nll

 

Producten

Producten

 
sesmesh
Ses Mesh upper

SES MESH Fiber Prothese versteviging. Deze matjes zijn voor de bovenprothese…

shopping-icon
 
Ses-Mesh-Lower
Ses Mesh Lower

SES MESH Fiber Prothese versteviging. Deze matjes zijn voor de bovenprothese…

shopping-icon
 
Hiro-edorock
Hiro EdoRock Implant

SES MESH Fiber Prothese versteviging. Deze matjes zijn voor de bovenprothese…

shopping-icon

Meer Nieuws

DISK ZR Lucent – Shofu

Shofu DISK ZR Lucent – Hoogtranslucent, zeer estetisch en bijzonder stabiel.Drie kleuren in vijf lagen in één.......

Lees meer
Welkom

Welkom op de website van ActieDent Al meer dan een decennium de partner van dé dentale specialist....

Lees meer
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.