Actie Dent logo
Nieuws

Shofu ZR Lucent Supra

Nieuws

Het resultaat van werken met onze nieuwe producten

Nieuws

DISK ZR Lucent - Shofu

Nieuws

Shofu Vintage Art Universal

Nieuws

Wij zijn open!

Nieuws

Nieuwe ActieDent productfolder

Nieuws

Nieuwe producten in 2018

Nieuws

Nieuwe webshop online!

Nieuws

COMBI-TRAINING 'Good fit techniek & Ses Mesh Fiber prostheseversteviging

 

Wiedent:
hoogwaardige tandheelkundige producten

Wiedent is gespecialiseerd in de productie van kunststof tanden. Ze bieden een breed scala aan acrylaat- en composietharsen voor de productie van tandheelkundige prothesen, waaronder kunststof tanden, kronen, bruggen en andere tandheelkundige restauraties. Deze zijn beschikbaar in verschillende vormen, maten, kleuren en tinten zodat specialisten de juiste tanden kunnen selecteren die passen bij de specifieke behoefte en esthetische voorkuren van hun patiënten.

Ga naar de tandenselector
 
 

Almamiss-lijn

Dit is een specifieke productlijn van acryl tanden die ontworpen is om een natuurlijke en esthetische uitstraling te bieden aan de drager van een kunstgebit. De lijn is ontworpen om een volledige en natuurlijke tandboog te creëren voor patiënten. Deze lijn bestaat uit verschillende soorten tanden met verschillende soorten kenmerken, zoals vormen, kleuren en maten. Alle tanden zijn ontworpen met behulp van geavanceerde technologieën en materialen om de natuurlijke esthetiek van tanden te repliceren en om de functies van tanden te verbeteren, zoals bijten en kauwen. Het ziet er niet alleen mooi, natuurlijk en realistisch uit, het is ook functioneel en comfortabel.
De tanden uit de Almamiss-lijn zijn gemaakt van hoogwaardig acryl materiaal. Dit biedt verschillende voordelen, zoals een hoge duurzaamheid en een lange levensduur van de tanden. Ze zijn gemakkelijk te onderhouden en te reinigen en goed bestand tegen slijtage.

Estetic-lijn

Deze productlijn van Wiedent is ontworpen om een zeer esthetische uitstraling te bieden aan de drager van het kunstgebit met deze tanden. De Estetic-lijn is bedoeld om de natuurlijke uitstraling van tanden zo nauwkeurig mogelijk te repliceren, met de nadruk op het bieden van een hoge mate van esthetische kwaliteit en esthetisch genot voor de patiënt. Dit betekent dat de drager zich zelfverzekerd en comfortabel voelt bij dagelijks gebruik.
Ook deze lijn omvat verschillende soorten tanden met verschillende kenmerken, zoals vormen, kleuren en maten, om te voldoen aan de specifieke behoeften van de patiënt. De tanden verbeteren de actieve functies zoals bijten en kauwen, met behulp van geavanceerde technologieën. Ook zijn ze vervaardigd uit hoogwaardige materialen en zijn dragers verzekerd van hoge duurzaamheid en een lang levensduur vanwege de bestendigheid tegen vlekken en slijtage.

 

Heb jij interesse in de Almamiss- of Estetic-lijn tanden van Wiedent?

Deze hoogwaardige, geavanceerde en esthetisch natuurlijke tanden zijn makkelijk te bestellen via onze tandenselector tool. Kies hier tussen de Almamiss-lijn of de Estetic-lijn en stel het gebit samen door makkelijk te switchen tussen kiezen, tanden en kleuren. Wij leveren snel en uit voorraad. Wiedent streeft naar continue verbetering en innovatie op het gebied van tandheelkunde en tandprothetiek, en wij leveren altijd hun laatste producten.

Ga naar de tandenselector